GYULAKUTAI KÖZSÉGI NAPOK

Az elmúlt hétvégén községi napokat tartottak Gyulakután. A háromnapos rendezvényen találkoztak a testvértelepülés küldöttségei és a helyi borászok is. Volt borkostoló és borverseny, lovas díszfelvonulás, arcfestés, gyermekprogramok, gulyásfőző verseny, kézműves műhelyek, valamint sportrendezvények. Minden résztvevő talált magának kedvére valót.

A községnapok programját Gyulakuta önkormányzatának szervező csoportja a hagyományőrzés és a különböző szórakozási lehetőségek figyelembe vételével állította össze. Pénteken a találkozás kapta a főszerepet, szombaton a hagyományőrzés, a kézművesfoglalkozások, a bográcsozás és a koncertek, míg vasárnap a sportrendezvények. Híradónk stábja a szombati rendezvényekre látogatott el, fergeteges volt a hangulat.
A koncertek fél hatkor kezdődtek, fellépett Csepregi Éva és Végvári Ádám, a CHROM együttes, az X-faktoros BY THE WAY, majd MELY, MC BADY és László Attila, végül a DESPERADO lépett színpadra. A községnapokról bővebben a Hír-hétvégében számolunk be, amelybenl a Desperado énekesével, Bettivel beszélgetünk.Az elmúlt hétvégén községi napokat tartottak Gyulakután. A háromnapos rendezvényen találkoztak a testvértelepülés küldöttségei és a helyi borászok is. Volt borkostoló és borverseny, lovas díszfelvonulás, arcfestés, gyermekprogramok, gulyásfőző verseny, kézműves műhelyek, valamint sportrendezvények. Minden résztvevő talált magának kedvére valót. A községnapok programját Gyulakuta önkormányzatának szervező csoportja a hagyományőrzés és a különböző szórakozási lehetőségek figyelembe vételével állította össze. Pénteken a találkozás kapta a főszerepet, szombaton a hagyományőrzés, a kézművesfoglalkozások, a bográcsozás és a koncertek, míg vasárnap a sportrendezvények. Híradónk stábja a szombati rendezvényekre látogatott el, fergeteges volt a hangulat.
A koncertek fél hatkor kezdődtek, fellépett Csepregi Éva és Végvári Ádám, a CHROM együttes, az X-faktoros BY THE WAY, majd MELY, MC BADY és László Attila, végül a DESPERADO lépett színpadra. A községnapokról bővebben a Hír-hétvégében számolunk be, amelybenl a Desperado énekesével, Bettivel beszélgetünk.