GYULAKUTAI KÖZSÉGI NAPOK

Gyulakuta Község Önkormányzata kilencedik alkalommal szervezi meg a Gyulakutai Községi Napokat, amely idén augusztus 15-e és 16-a között kerül megrendezésre. A sztárfellépők között lehet emlegetni idén Janicsák Vecát, Tolvai Renátát, Zoltán Erikát és Kökény Attilát is.

Gyulakuta vezetősége és lakossága augusztus 14-én, 15-én és 16-án megpihen és ünneplőbe öltözik, ez okból a polgármesteri hivatalban már hónapok óta mindenki szorgos munkába kezdett, hogy egy tartalmas és színes programsorozatot állítsanak össze a helyiek és a vendégek számára. A községi napok már csütörtök este megkezdődnek és egészen vasárnap estig megállás nélkül zajlanak különböző helyszíneken, különböző programokkal. A település legnagyobb eseményéről, amelyet két európai uniós pályázatból és a lelkes támogatók adományaiból sikerült létrehozni, a község vezetőjével beszélgettünk.

 

A képernyőn látható programok közül a péntek és szombat esti koncertek vonzzák majd a legnagyobb tömegeket, tudtuk meg a község polgármesterétől. Péntek este a Bronx együttes lép színpadra, őket követi Balázs Pali és Zoltán Erika fellépése, aztán egy szabadtéri buli Dj Bero közreműködésével. Szombat este már délután öt órától kezdődnek a nagyszínpados programok Mara szereplésével, majd Mr. Kaly fogja szórakoztatni az egybegyűlteket, őt követi Janicsák Veca koncertje, majd Kökény Attila lép színpadra, ezt követően a hazai sztárok következnek László Attila és Tolvai Renáta személyében, végezetül Kozso és az Ámokfutók majd a Groovehouse zárja a koncerteket. A koncertek után tűzijátékkal koronázzak meg a szervezők a községi napokat. A polgármester és az önkormányzat testülete mindenkit szeretettel vár a 2015-ös Gyulakutai Községi Napokra.